Vin till pizza
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Druvor
Cabernet Sauvignon 60%, Shiraz 40%
Doft
Stor utvecklad, fruktig doft med rostad fatkaraktär, svarta vinbär, eukalyptus, kokos, kanel, nougat och kaffe
Smak
Smakrikt, fruktigt vin med rostad fatkaraktär, inslag av björnbär, choklad, svarta vinbär, kokos och nougat
Fatkaraktär
Tydlig Ekkaraktär
Kuriosa
Druvorna skördas för hand. Med tanke på åldern på vinrankorna så är avkastningen extremt låg Shiraz stockarna är från 1860 och 1933 och Cabernet Sauvignon stockarna är från 1949. Ett vin för framtiden, stor lagringspotential. Köp gärna fler och behåll i vinkällaren
Passar Till
Serveras till kötträtter av lamm- vilt eller nötkött
Vinifiering
En blandning av amerikanska och franska ekfat, gamla och nya. Vinet lagras på ekfat under 18 månader.