In English

Att vara kund hos oss

Vi vågar nog påstå att vi är den mest framgångsrika leverantören till Sveriges restauranger. Vår konkurrensfördel ligger i vår spetskompetens och ett noga utvalt sortiment i kombination med ett nära samarbete med Spendrups Bryggeri. Spendrups levererar och fakturerar, vilket ger en kostnadsfördel för dig som även köper andra produkter.

Vårt erbjudande
Spring Wine and Spirits har en rikstäckande säljkår som är specialister inom vin och sprit. Alla är sommelierutbildade och har en stor passion för mat och dryck. Samarbetet med Spendrups ger Spring Wine and Spirits det stora företagets muskler och det lilla företagets flexibilitet. Vi slår oss inte till ro utan vill ständigt utvecklas, inspirera och tillsammans hitta nya vägar som leder till positiva upplevelser för restauranggästen.

Trygga varumärken såväl som nischade spetsprodukter
Vi arbetar kontinuerligt för att kunna erbjuda en intressant och uppdaterad mix av trygga varumärken, spännande nyheter och nischade spetsprodukter. Hos oss kan du hitta vin och sprit från både små och stora producenter.

I samband med släppet av den stora vårkatalogen genomför vi varje år en ”dryckesturné” där vi åker runt i landet för att visa nyheter och ge möjlighet att prova det mesta ur vårt stora sortiment.

Säljkåren
Våra säljrepresentanter arbetar rikstäckande och är uppdelade i geografiska distrikt. De har en hög vinkompentens då de minst har en sommelierutbildning i botten, en så kallad WSET Advanced (The Wine & Spirit Education Trust). Flera av dem har själva varit krögare eller har en lång bakgrund inom restaurangbranschen. Vi har alltid kundens affär i fokus och vi strävar efter att alltid erbjuda det som passar kundens verksamhet, oavsett meny, krogens inriktning eller koncept – hitta din kontakt

Ansvar
Vi arbetar på en marknad som engagerar många, som alltid debatteras och som är reglerad med många lagar och förordningar. Därför är det självklart för oss att alltid agera ansvarsfullt och med gott omdöme samt att bidra till ett ekologiskt hållbart samhälle. Spring Wine and Spirits är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Om Spendrups Bryggeri AB
Spendrups grundades 1897 och är idag ledande på den svenska marknaden. Det är ett familjeföretag som nu leds av fjärde generationens entreprenörer, vilket ger stabilitet och långsiktighet – både hos ledning och hos medarbetare. Spendrups vinimport startade redan 1995 då importmonopolet föll. I oktober 2014 bytte Spendrups Vin namn till Spring Wine and Spirits.