In English

Tävla Med Spring Wine & Spirits Om Biljetter Till Årets Kock

Den 13 september är det final i den efterlängtade tävlingen Årets Kock – SM i professionell matlagning. Åtta finalister kommer att tävla i flera delmoment på Annexet i Stockholm. Spring Wine & Spirits ger dig nu chansen att vinna biljetter för att följa tävlingen på plats, äta och dricka gott samt lyssna på välkända kockar och framstående branschpersonligheter. Finalprogrammet leds av Lydia Capolicchio.

Aretskock2019 Lang

Tävlingen Årets Kock startades år 1983 av mejeriföretagens branschorganisation  tillsammans med Gastronomiska Akademien och Tore Wretman. Målet var att öka intresset för gastronomi, lyfta kockyrkets status och även det skandinaviska kökets renommé. Tack vare tävlingen har debatten kring mat lyfts till rampljuset och skapat en mötesplats för bransch och matintresserad allmänhet. Sedan 2019 ägs tävlingen av Spendrups och Arla.

Vi har 20 biljetter som vi kommer att lotta ut till tio lyckliga vinnare – varje vinnare får ta med sig en gäst. För att vara med och tävla skickar du svaret på nedanstående frågor till tavla@springwine.se. Glöm ej att ange namn. Vi behöver ditt svar senast den 20/8 2019. Vinnarna kommer att meddelas via e-post senast 23 augusti.

1. Vem vann Årets Kock förra året (2018)?
2. Vad hette Tore Wretmans populära radioprogram?
3. Vem skulle du helst ta med som gäst på Årets Kock och varför?

OBS! Du måste vara minst 20 år eller äldre för att tävla. Genom att deltaga bekräftar du att du är minst 20 år gammal. Finalen till Årets Kock börjar klockan 09.30 den 13 september på Annexet i Stockholm. Resa och boende ingår inte i vinsten.  Värdet på en biljett är cirka 215 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår mellan 14/8-20/8 2019.

Liknande innehåll Se fler nyheter
Se fler nyheter