In English

Spring wine & spirits tar över agenturen för domaine laroche

Laroche är ett av de mest ansedda vinhusen i Chablis med många internationella utmärkelser genom åren. Vinernas signum är kvalitet, elegans och finess, vilket har fått genomslag hos konnässörer världen över. Spring Wine & Spirits adderar härmed ytterligare en pärla i sin franska portfölj.

laroche

Den 1:a juni tar Spring Wine & Spirits över agenturen för Domaine Laroche, en av de mest ansedda och klassiska vinhusen i Chablis. Vinernas kvalitet är synonymt med elegans och finess och finns representerade på stjärnkrogar världen över. Vinvarumärket är förknippat med internationella topp-utmärkelser, såsom 2014 IWSC trofén: French Wine Producer of the Year.
Egendomen grundades år 1850 och i den traditionsbundna appellationen Chablis utmärker sig Domaine Laroche som en dynamisk och progressiv producent. Utöver vingårdarna i Chablis äger Laroche vingårdar i Languedoc, Chile och Sydafrika. Spring Wine & Spirits tar även över agenturen för de sydfranska och chilenska egendomarna; Mas La Chevalière i Languedoc och Viña Laroche i Casablanca.

Läs hela pressmeddelandet

Liknande innehåll Se fler nyheter
Se fler nyheter