In English

Nyhet vid köp av 6 flaskor Louis m martini sonomo county cabernet sauvignon

Nu levereras vinet Louis M Martini Sonomo County Cabernet Sauvignon i en exklusiv trälåda vid köp av sex flaskor.

Louis M Martini

Louis M Martini Sonomo County Cabernet Sauvignon levereras just nu i en exklusiv trälåda vid beställning av 6 flaskor. Gäller så långt lagret räcker. 
Art.nr: 6533 | Pris: 124KR/ST, 6 flaskor = 744KR | 75CL | ALK: 14%

Här återfinns en stor, kryddig, generös, nyanserad, intensivt fruktig doft med mörk bärfrukt såsom plommon och björnbär. Vinet är smakrikt och har en generös, varm fruktton av björnbär och mogna körsbär. Det har mjuka tanniner och en lång, balanserad avslutning med vaniljtoner.

Louis M Martini Sonomo County Cabernet Sauvignon passar bäst till kötträtter med goda såser, hemmagjord pizza med smakrika ostar, pasta med tomat och gräddsåser och mycket annat!

Druvorna skördas både med maskin och för hand mellan september och november vid perfekt mognad. Druvorna avstjälkas, men krossas inte när de kommer till vineriet. Druvskalen får ligga med musten i 12 dagar för att ge maximal extraktion av smaker och färg. Musten jäses under 5–7 dagar med en snittemperatur på 29–31°C. Vinet genomgår malolaktisk jäsning. Lagring sker på ståltank med ekstavar mellan 10–12 månader innan det buteljeras

Liknande innehåll Se fler nyheter
Se fler nyheter