In English

Nashville Stories Rosé

Nashville Stories

Jill Johnsons Nashville Stories Rosé finns nu tillgänglig med ny fräsch årgång 2023. Vinet är torrt, ljust och friskt med härlig frukt som passar perfekt till sommarvänlig mat som fisk, skaldjur, sallad och småplock.

Klicka här för att köpa/beställa

Art.nr: 55270 | Pris 99 kr | Alk.halt: 12 % vol. | Volym: 750 ml | Sockerhalt 0,4 g/100ml

Jill Johnsons serie Nashville Stories består av matvänliga viner som bäst avnjuts i gott sällskap. Denna sommar finns hennes ekologiska rosévin i ny fräsch årgång.

Nashville Stories Organic Rosé är ett torrt och fruktigt rosévin från Italien som med sin friska smak av röda bär och mogen citrus för tankarna till vårens första solstrålar och sommarens ljusa kvällar. Vinets härliga toner av smultron, hallon, jordgubbar, röda vinbär och örter gör det till ett utmärkt vin för säsongens bästa stunder. Dess torra, friska smak passar till såväl fisk- och skaldjursrätter som ugnsstekt kyckling med citron och örter samt vegetariska rätter och fräscha sommarsallader. Vinet gör sig förstås även perfekt som aperitif till småplock. Serveras bäst väl kylt vid cirka 8-10 grader.

-Nashville Stories Organic Rosé är, precis som alla viner i Nashville Stories-familjen, skapat för att passa många olika smaker och tillfällen. Jag hoppas att de som dricker rosén upplever den omsorg och tanke som ligger bakom vinet, säger Jill Johnson.

Jill Johnson är framför allt känd för sin kärlek till musiken men har utvecklat ett allt större mat- och vinintresse. Under våren 2021 slutförde hon sin sommelierutbildning och kunde fira med att ta fram Nashville Stories senaste tillskott. Utöver Nashville Stories-vinerna har Jill även släppt flera kokböcker. Läs mer om Nashville Stories här.

Här kan du läsa mer om dryckestrender och våra nyheter