In English

NASHVILLE STORIES ANNIVERSARY PROSECCO ROSÉ

Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé

Lagom till premiären av Jill Johnsons nya show släpper Jill jubileumsbubblet Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé. Ett torrt, friskt och fruktigt mousserande rosévin i limiterad upplaga som en hyllning till hennes jubileumsår. Denna bubblande nyhet finns i Systembolagets beställningssortiment.

Klicka här för att köpa/beställa

Nr 59050 | 126 kr | 11,5 % vol. | 750 ml

Jill Johnson är en av vår tids största svenska artister. I över 30 år har hon skapat musik och samarbetat med några av Sveriges och världens främsta artister. För att fira dessa år som Jill har tillägnat musiken sätter hon nu upp jubileumsshowen Simply The Best. Showen som sätts upp samma år som Jill fyller 50 år är ett födelsedagsfirande och jubileum i ett, som sätter fokus på de år som Jill tillbringat på scen.

För att fira detta jubileum ytterligare lanserar Jill även den limiterade upplagan av Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé. Ett mousserande rosévin, som likt showen, är en hyllning till Jills många år som artist och hennes passion för både musik och vin.

Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé är ett torrt, friskt och fruktigt mousserande vin från Italien. Med inslag av smultron, röda vinbär, citrus och vit persika är vinet perfekt för vinterns och kommande års firanden och festligheter.

Vinet serveras bäst väl kylt vid 6-8 grader och dess friska smak gör att det passar bra som aperitif, gärna med festliga tilltugg såsom chips med löjromsdipp, gravlaxkanapéer eller lufttorkad skinka. Vinet passar även till lättare rätter med fisk och skaldjur

NASHVILLE STORIES
Jill Johnsons serie Nashville Stories är en serie omsorgsfullt utvalda viner inspirerade av hennes matupplevelser, minnen och speciella ögonblick. De består av matvänliga viner som bäst avnjuts i gott sällskap. Läs mer om hela serien HÄR

Klicka här för att köpa/beställa
LÄS MER OM DRYCKESTRENDER OCH VÅRA NYHETER