0 CL
Fylligt, smakrikt vin med koncentrerad, varm frukt. Lång eftersmak med inslag av lätt rostat fat, höstkantarell, plommonkompott och blåbär.
Region
Central Valley
Sockerhalt
3 g/l
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Passar Till
Förrätter som kycklingleverpaté eller ankpaté, pikanta charkuterier och till rätter av mörkt kött, gärna med svamp som tillbehör. Mogen brie och andra mogna vitmögelostar.
Buffémat
Nöt
Smak
Fylligt, smakrikt vin med koncentrerad, varm frukt. Lång eftersmak med inslag av lätt rostat fat, höstkantarell, plommonkompott och blåbär.
Doft
Utvecklad doft med mulliga höstaromer, svampskog, mörka bär och katrinplommon.
Vinifiering
De ekologiskt odlade druvorna skördas för hand i slutet av april. Efter jäsningen lagras ca 70 % av det nya vinet i 10 månader på fat av fransk ek och resten ligger på tank fram tills man gör den slutliga blenden och därefter buteljering. - Innehåller sulfiter.
Druvor
Cabernet Sauvignon 49%, Carmenère 26%, Syrah 25%
Fatkaraktär
Tydlig Ekkaraktär