Grillad entrecote med sotad broccoli, hasselnötter, salvia, rostad vitlök & sardeller
Vintips: El Coto Crianza
Saffransstekt zucchini
Champinjoner a la grec
Rostade paprikor
Saffransstekt zucchini:
Stek zucchinin gyllenbrun i olivolja, tillsätt vitlök, saffran och citronskal. Pressa över citronsaften. Smaksätt med salt, peppar och strö över den hackade persiljan.
Champinjoner a la grec
Beredning: Fräs champinjonerna i lite olivolja några minuter. Tillsätt vitlök, smaksätt med salt, svartpeppar och timjan. Salta och peppra från kvarn. Tillsätt persiljan precis innan servering.
Rostade paprikor
Beredning: Sätt ugnen på 200 grader. Skär paprikorna i halvor, ta ur kärnhusen. Placera paprikorna på galler och grilla i ugnen ca 15 minuter tills skalen börjar svartna. Lägg paprikorna i en plastpåse att svalna, dra sedan av skalen. Blanda alla ingredienserna till en röra. Lägg upp paprikorna på ett vackert fat
Vintips: El Coto Crianza