Grillad entrecote med sotad broccoli, hasselnötter, salvia, rostad vitlök & sardeller
Blandade charkuterier:
Beredning
Fräs lök och apelsin med lite olja i en kastrull utan att det tar färg.
Tillsätt hönsbuljongen och koka upp. Tillsätt morötterna och koka dem i ca 5 min tills det är mjuka med något motstånd. Låt svalna av och strö över basilika.
Tomat och plommonsallad med basilika
Blanda tomat och plommon i en skål. Blanda citron, olivolja salt och peppar i en separat skål. Blanda samman allt och tillsätt persilja. Låt stå att dra i rumstemperatur innan servering.
Dela avokado, skär i cm stora bitar och blanda med jordgubbssylt. Lägg detta i en stor skål med rödlöken.
Blanda limejuice, olivolja, balsam, finhackad chili och balsamvinäger. Smaka av med salt oh peppar.
Häll detta över avocadosalsan.