In English

Tortilla Med Kryddiga Lammfärsjärpar Och Myntacrème

Tortilla Med Kryddiga Lammfärsjärpar Och Myntacrème

Ingredienser

4 pers

  • 500 g eko lammfärs
  • 1 st finhackad röd chili
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 3 msk hackad mynta
  • 3 msk hackad koriander
  • Rivet skal av ½ citron
  • 1 dl mjölk
  • Smör till stekning

Myntacrème

  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk finhackad mynta
  • Salt & peppar
  • 2 tsk honung

Tillbehör

  • Små tortillabröd
  • Ruccola
  • Cocktailtomater
  • Rödlök
Gör Så Här

Blanda färsen med chili, vitlök, salt, mynta, koriander, citronskal och mjölk. Forma till långa färsrullar. Stek dem i smör tills de är klara. Rör ihop yoghurten med mynta, smaka av med salt, peppar & honung. Servera lammfärsen i tortillabröd med ruccola, tomat, rödlök och en klick myntacrème.

Kock: Annette Holmblad

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept