In English

Rostbiff Vitello Tonnato Med Råstekt Sparris

Vintips: El Coto Crianza

Rostbiff Vitello Tonnato Med Råstekt Sparris

Gör Så Här

4 pers

  • 150 g tonfisk från burk, avrunnen
  • 1 ägg
  • 2 msk kapris
  • 1 msk fransk senap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl olivolja
  • Saft från halv citron
  • 4 sardeller
  • 200 g grön sparris
  • Olivolja
  • Havssalt
  • 300 g rostbiff
  • Färsk basilika
  • Surdegsbröd
Gör Så Här

Kör i en mixer tonfisk, ägg, kapris, fransk senap, vitlök, citronsaft och sardeller. Tillsätt oljan droppvis tills du får en krämig konsistens.

Råstek sparrisen i litet olivolja i het panna tills den får en fin färg och mjuknar något, men fortfarande är krispig. Arrangera sparrisen på ett fat, ev skuren i sneda bitar, tillsammans med rostbiffskivorna. Garnera med basilika och servera med tonnatosåsen och surdegsbröd.

Vintips: El Coto Crianza

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.