In English

Pulled Revbensspjäll Med Tortilla Och Salsa

Vintips: Coto De Imaz Reserva

Pulled Revbensspjäll Med Tortilla Och Salsa

Ingredienser
  • 1 kg tjocka, färdiggrillade revbensspjäll
  • Salt, peppar
  • Spiskummin
  • 4 vetetortillas
  • 2 msk majsolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 dl svarta bönor
  • 1 dl majs
  • 2 dj ajvar relish
  • Vatten (0,5- 1 dl)
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 avocado, delade i 4 bitar och skivade
  • 4 blad av romansallad
  • 2 dl riven cheddarost
  • 1 bifftomat, skuren i tunna skivor
  • Till servering: 3 dl gräddfil
Gör Så Här

Pilla bort köttet från revbensspjällen. Sätt köttet i en bunke, salta, peppra och smaka av med litet spiskummin. Fräs i olja, i en kastrull, löken, bönorna och majsen. Tillsätt ajvar relish och litet vatten. Koka upp och smaka av med salt, peppar och litet cayennepeppar. Blanda köttet med grönsaksröran. Lägg ut tortillas på lämplig  skärbräda och placera ett romainsalladsblad på varje tortilla. Fördela kött- och grönsaksröran på salladsbladen, därefter den rivna osten och skivad avokado och tomat. Rulla ihop tortillorna till wraps och skär sedan i bitar som en rulltårta. Servera med gräddfil.

Vintips:

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept