In English

Patanegralindad, Salviakryddad Grisrygg, Pasta Och Sås Med Tomat Och Philadelphiaost

Vintips: El Coto Crianza

Patanegralindad, Salviakryddad Grisrygg, Pasta Och Sås Med Tomat Och Philadelphiaost

Ingredienser

4 pers

  • 800 g grisrygg (benfri kotlettrad)
  • 8 skivor patanegraskinka
  • 5 blad färsk salvia
  • 3 msk smör
  • 500 g färsk pasta
  • 1 ask Philadelphiaost
  • 2 msk grädde
  • 2 msk soltorkad tomat, grovhackad
  • Salt, peppar
  • Ruccolasallad
Gör Så Här

Sätt ugnen på 150 C.

Putsa grisryggen fri från senor. Linda in den i patanegraskina och bryn den i stekpanna med smör och salvia. Placera sedan köttet i en smord, eldfast form och sätt in i ugnen i ca 20 min. Kolla med steknål om saften är genomskinlig, tag ut ur ugnen och låt köttet vila. Skär sedan i skivor. Smält Philadelphiaosten i en kastrull, tillsätt grädden och soltorkad, hackad tomat och rör om. Koka pastan ”al dente” i saltat vatten. Lägg upp skinkan, pastan och servera med ostsåsen och ruccola.

Vintips: El Coto Crianza

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.