4 port som varmrätt
Dela vildsvinsryggen i 4 portioner, som saltas, peppras och lindas med panchetta. Såsen: Skär ett äpple i mindre bitar och bryn i smör tillsammans med de preparerade fondgrönsakerna. Häll i cider som får reduceras till hälften och därefter kalvfonden. Låt koka tills smaken känns bra och red då med majsmjöl.
Skala och skiva schalottenlök, skär svampen i skivor. Stek svampen i smör tills du känner den goda nötlika smaken och blanda då ner löken. Stek några minuter och smaka av med salt och peppar.
Dela den tunna pastadegen i 4 stycken 10 cm x 10 cm stora plattor. Fördela svamp- och äppleblandning över varje platta och rulla ihop dem till canneloni, som läggs i ugnseldfast form.
Bryn bitarna av vildsvinsrygg och låt dem steka klart i ugn vid 175 C, tills innertemperaturen nått 52 C. Låt sedan köttet vila. Stek svamprullarna i ugn vid 175 C tills de fått fin färg. Skär det resterande äpplet i klyftor och stek dem mjuka i smör.
Vid serveringen skär man fina skivor av köttet och serverar med canneloni och sås.
På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.