In English

Snabbmarinerad Lax Med Brynt Smörcitronette

Vintips: Cantina Zaccagnini dal Tralcetto Pecorino

Snabbmarinerad Lax Med Brynt Smörcitronette

Ingredienser

250 g laxfilé gärna Fröyalax4 dl färska blandade örter t ex dill, krasse, ärtskott75 g brynt smör1 citron gärna ekologisk, skalet av1 tsk Limoncello eller pressad citron1 msk gräslök skuren i ringar10 rädisor tunt hyvlade4 st Cantuccini skorpor1 tsk torkad Grano Padano-ostSalt och svartpeppar från kvarn

Gör Så Här
  • Skär laxen i 3 mm tunna skivor,
  • Lägg laxskivorna på en bädd av färska örter
  • Bryn smöret, skumma av, blandas med citronskalet samt Limoncello.
  • Krossa skorporna till ett ströbröd, blanda med osten.
  • Garnera med rädisor i skivor, citronetten och strössla smulorna över samt den hackade gräslöken.
  • Smaksätt med salt och svartpeppar.

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept

På den här webbplatsen förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 20 år för att besöka den.