In English

Pizza Capricciosa Pimpad Med Halstrad Tonfisk Och Serverad Med Ruccola-gremolatadressing

Vintips: El Coto Blanco

Pizza Capricciosa Pimpad Med Halstrad Tonfisk Och Serverad Med Ruccola-gremolatadressing

Ingredienser
  • 1 capricciosapizza
  • 300 gr färsk tonfisk, skuren i 2×2 cm stora skivor
  • Skalet av ½ citron
  • Salt, peppar
  • 50 gr ruccola
  • 2 msk kapris
  • 3 msk olivolja
  • 7-8 sardellfiléer
  • 2 msk parmesan
  • Flingsalt
  • Peppar från kvarn
Gör Så Här

Halstra tonfisken några sekunder på varje sida i en stekpanna med litet olja och flingsalt. Den ska inte bli genomstekt. Mixa hälften av ruccolan, olivolja, citronskal och kapris till en slät, tjock dressing.

Garnera pizzan med tonfisken och dressingen. Riv flagor av parmesanost över, mal litet peppar över och skär upp till munstora bitar.

Vintips: El Coto Blanco

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept