Grillad entrecote med sotad broccoli, hasselnötter, salvia, rostad vitlök & sardeller
8 pers
Minipizza
Tunnskuren oxfilé med dressing
1. Parmaskinka och ost
Skär osten i tärningar, trä på spett, lägg på fat med skinkan och basilika.
2. Minipizza
Sätt ugnen på 220 C. Kavla ut degen och ta ut 8 pizzor med hjälp av utstansare eller upp- och nervänt glas. Fräs löken mjuk och gyllene i smör. Låt löken svalna. Bred pizzorna med ett tunt lager av crème fraiche, därefter löken, sardeller och oliver. Toppa med mozzarella och grädda i mitten av ugnen tills pizzorna får en härlig färg.
3. Tunnskuren oxfilé med dressing
Pensla ett stort fat med senap, lägg ut de tunna skivorna av oxfilén på fatet. Strössla med selleri, vårlök och kapris, pressa citronsaft över. Ringla över olivoljan och riv ner parmesanosten. Avsluta med salt och peppar från kvarnen.