Grillad entrecote med sotad broccoli, hasselnötter, salvia, rostad vitlök & sardeller
Skagenröra på italienska med sardellmajonnäs
Sardelldipp till grönsaker
Cambozolaspett med parmaskinka, babytomat och basilika
1. Skagenröra på italienska
Blanda alla ingredienserna och servera.
2. Sardelldipp till grönsaker
Kör majonnäs, Creme Bonjour, vitlök och sardeller i en mixer, smaka av med salt och nymald svartpeppar. Servera.
3. Cambozolaspett med parmaskinka, babytomat och basilika
Skör osten i tärningar av lämplig storlek, trä på spett, servera med skivad parmaskinka, tomater och färska basilikablad.
4. Minipizza
Sätt ugnen på 220 C. Kavla ut degen och forma 8 pizzor med hjälp av utstansare eller upp-och nervänt glas. Stek löken mjuk och gyllene i smör i en tjockbottnad kastrull. Låt svalna. Bred pizzorna med ett tunt lager av crème fraiche, varva sedan lök, sardeller och oliver och riv parmesanost över varje lager. Toppa pizzorna med mozzarellaost. Grädda i mitten av ugnen tills pizzorna fått en härlig färg.