In English

Färsk, Lyxig Korv Med Linssallad

Vintips: Spring Village Merlot

Färsk, Lyxig Korv Med Linssallad

Ingredienser
  • 4 färska korvar
  • 1 silverlök, skuren i tunna skivor
  • 1 svenskt äpple
  • 100 gram gula russin
  • 100 g oliver, urkärnade och
  • skivade i ringar
  • 150 g maché- eller ruccolasallad

Dressing

  • 4 msk olivolja
  • ½ citron, pressad
  • Vitlök, riven
  • Salt och peppar från kvarn
Gör Så Här

Ugnsstek korvarna tills de är genomstekta på ca 170 grader i ca 15 min. Blanda de kokta, gärna rumsvarma, linserna med övriga grönsaker. Salladen tillsätts precis innan servering.

Blanda till dressingen och ringla över salladen. Salta och peppra.


Tranchera korvarna i munsbitar och servera tillsammans med linssalladen och en god fransk senap.

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept