Grillad entrecote med sotad broccoli, hasselnötter, salvia, rostad vitlök & sardeller
4 port som varmrätt
Dela vildsvinsryggen i 4 portioner, som saltas, peppras och lindas med panchetta. Såsen: Skär ett äpple i mindre bitar och bryn i smör tillsammans med de preparerade fondgrönsakerna. Häll i cider som får reduceras till hälften och därefter kalvfonden. Låt koka tills smaken känns bra och red då med majsmjöl.
Skala och skiva schalottenlök, skär svampen i skivor. Stek svampen i smör tills du känner den goda nötlika smaken och blanda då ner löken. Stek några minuter och smaka av med salt och peppar.
Dela den tunna pastadegen i 4 stycken 10 cm x 10 cm stora plattor. Fördela svamp- och äppleblandning över varje platta och rulla ihop dem till canneloni, som läggs i ugnseldfast form.
Bryn bitarna av vildsvinsrygg och låt dem steka klart i ugn vid 175 C, tills innertemperaturen nått 52 C. Låt sedan köttet vila. Stek svamprullarna i ugn vid 175 C tills de fått fin färg. Skär det resterande äpplet i klyftor och stek dem mjuka i smör.
Vid serveringen skär man fina skivor av köttet och serverar med canneloni och sås.