In English

Grillad sparris med bearnaise med knorr och fries

Vintips: Chavin Sauvignon Blanc Côtes de Gascogne

Grillad sparris

Ingredienser
  • 2-3 buntar grönsparris
  • 3-4 stora potatisar skurna i cm stora stavar
  • (eller färdigkokta)
  • 1 burk Bearnaise sås, färdigköpt
  • 1 msk Chilisås
  • Några droppar Tabasco
Gör så här

Skala sparrisen och lägg dem på ett fat. Ringla över lite olivolja.

Värm en grillpanna eller utomhusgrill.

Värm olja i en kastrull med höga kanter, fritera potatisen i ett par omgångar tills den blir gyllenbrun. Lägg dem att rinna av på papper.

Smaksätt bearnaise såsen med chilisås och Tabasco.

Grilla sparrisen en kort stund på varje sida. Salta och peppra.

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept