In English

Pancofriterad Brieost

Med chilispetsad hallonkompott

Vintips: Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir

Pancofriterad Brieost

Ingredienser
  • 2 ägg
  • 4 dl pancoströbröd
  • 1 st brieost tårta
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 l friteringsolja
  • 2 dl hallonsylt
  • 1 röd chili, delad, urkärnad finhackad
  • Blandade chilifrukter
Gör Så Här

Vispa äggen med en gaffel.

Skär osten i stora tärningar och rulla dem först i mjöl därefter i ägg och sist i pancoströbröd.

Fritera osten i ca 180 grader ett par minuter en kastrull med höga kanter till de blir gyllenbruna.

Smaksätt hallonsylten med finhackad chili.

Trä chilifrukterna på ett grillspett och grilla dem några minuter, salta och servera.

Andra goda recept Se fler recept
Se fler recept