In English

Samma vin, ny förpackning: Pinot Noir Viña Laroche blir Cefiro Pinot Noir.

I samband med den nya årgången 2020 byter Viña Laroche Pinot Noir namn och utseende i Systembolagets hyllor. Spring Wine & Spirits är glada att fortsätta leverera denna finstämda pinot noir, nu under Viña Casablancas eget varumärke. Från och med 1 mars går vinet under namnet Cefiro Pinot Noir. Vinet får nytt artikelnummer 2611, priset är fortfarande 99 kr, och innehåller naturligtvis fortfarande samma goda vin.


Alk.halt: 13,5% vol. | Art.nr: 2611 | Volym: 750 ml | Pris 99 kr

Från och med 1 mars rullar de nya flaskorna ut, men det är alltså ingen nyhet på Systembolagets hyllor. Det är samma goda vin, samma pris, men med helt nytt utseende.

Vinet vinifieras i ståltank och har en oemotståndligt fruktig doft av solmogna, röda bär och färska örter. Smaken är silkigt mjuk med toner av jordgubbar, körsbär, skogshallon och färska örter med läskande syra och en bärig, harmonisk avslutning.

Viña Casablanca grundades år 1991 när familjen Larraine valde att köpa vingården Nimbus, som omfattade 46 hektar vinodlingar i svalklimatsområdet Casablanca Valley. Viña Casablanca räknas som en av pionjärerna i området och äger idag totalt 83 hektar. Vinmakare är norskättade Gonzalo Bertelsen.

Klicka här för att beställa