In English

Samma vin, ny förpackning: Pinot Noir Viña Laroche blir Cefiro Pinot Noir.

I samband med den nya årgången byter Viña Laroche Pinot Noir namn till Cefiro Pinot Noir Cool Reserve. Vinet får artikelnummer 2611, men priset är fortfarande 99 kr och det är naturligtvis fortfarande samma goda vin.

Klicka här för att beställa


Alk.halt: 13,5% vol. | Art.nr: 2611 | Volym: 750 ml | Pris 99 kr

I samband med ny årgång byter vår finstämda pinot noir namn: Viña Laroche Pinot Noir blir Cefiro Pinot Noir Cool Reserve och får dessutom ny design. Den nya etiketten illustrerar tydligare vinets läckert fruktiga karaktär. Från och med 1 mars rullar de nya flaskorna ut, men det är alltså ingen nyhet på Systembolagets hyllor. Det är samma goda vin, samma pris, men med helt nytt utseende.

Vinet vinifieras i ståltank och har en oemotståndligt fruktig doft av solmogna, röda bär och färska örter. Smaken är silkigt mjuk med toner av jordgubbar, körsbär, skogshallon och färska örter med läskande syra och en bärig, harmonisk avslutning.

Viña Casablanca grundades år 1991 när familjen Larraine valde att köpa vingården Nimbus, som omfattade 46 hektar vinodlingar i svalklimatsområdet Casablanca Valley i Chile. Viña Casablanca räknas som en av pionjärerna i området och äger idag totalt 83 hektar. Vinmakare är norskättade Gonzalo Bertelsen. Nu hamnar vinet under producentens eget varumärke.