In English

Winston the Furminister – ÅrHUNDradets lansering i Systembolagets Beställningssortiment

Winston the Furminister

Winston the Furminister är den karismatiske flockledaren av dynastin the Loyal Family. Han är huvudkaraktär och nosansvarig för Spring Wine & Spirits senaste lansering med samma namn. Winston the Furminister är ett fruktigt rött vin, gjort på en blend så noga balanserad och överlagd att den till och med får oppositionen inom familjen att jubla. Det lanseras i systembolagets beställningssortiment på 1-liters lättviktsflaska.

Nr 59870 | 89 kr | 13 % vol. | 1000 ml | Sockerhalt 0,6 g/100ml

Klicka här för att beställa

Winston the Furminister är helt klart överhuvudet i the Loyal Family som består av en brokig skara djur som dyrkar sina ägare mer än någonting annat, eller? Winston må vara ett husdjur, men i hans ögon är han allt annat än undergiven sin ägare. Han ser sig själv som århundradets ledare, definitivt av den gamla skolan, med en stadigt ökande popularitet bland landets vinentusiaster.

Winston the Furminister är ett rött vin med spanskt ursprung som balanserar perfekt mellan humor, smaksäkerhet och kanske en smula självupptagenhet. Ett stelt och korrekt yttre kompenseras av ett oerhört varmt, mjukt och generöst inre. Vinet som är ekologiskt certifierat är gjort på en noga utvald blend av cabernet sauvignon, tempranillo och bobal. Druvorna har vuxit och mognat med omsorg och precision, precis som det mesta vår käre Winson tar sig för.

Winstons något trubbiga men enormt doftsäkra nos har landat i ett publikt och medelfylligt rött vin. Det är ett piggt, fruktigt, generöst, och mörkfruktiga vin som gjort för alla möjliga familjesammankomster. Toner av mogna körsbär och hallon avslutas med en viss örtighet i en fin längd och en härlig josighet. Som om inte detta vore nog lanseras vinet på prisvärd 1-liters lättviktsflaska med skruvkork.

Oavsett var din lojalitet ligger och oavsett vilket favoritdjur du har så är Winston the Furminister en garanterat lyckad matchning till sommarens buffébord och familjesammankomster. Även gräddiga pastarätter, rött kött, grillad kyckling, lagrade hårdostar och tapas trivs i detta vins sällskap och vi kan inte annat än hålla Winstons linje och hålla med.