In English

Spring Village Sauvignon Blanc Chardonnay – TILLFÄLLIG NYHET i klimatsmart PET-flaska

Lagom till sommarhettan är vi glada att kunna erbjuda en krispig och frisk blend på sauvignon blanc och chardonnay i en klimatsmart PET-flaska. Perfekt till picknickkorgen eller uteplatsen. Du hittar vinet i beställningssortimentet.

Klicka här för att köpa/beställa

Alk.halt: 12,5% vol. | Art.nr: 52944 | Volym: 750 ml | Pris 49 kr + 1 kr pant

Spring Village Sauvignon Blanc Chardonnay är speciellt framtagen till restaurangsortimentet tillsammans med vår franska producent. Till vår glädje kan vi nu erbjuda den vanliga konsumenten ett tillfälligt parti av detta torra och friska vin.

Blenden består av 60 % sauvignon blanc och 40% chardonnay. Druvorna kommer från IGP Pays d´Oc i Languedoc-Roussillon. Doften är ung och fruktig med toner av citrus, tropisk frukt och en aning krusbär. Smaken är torr och frisk med toner av citrus, melon, tropisk frukt, krusbär och en touch av örtighet.

Spring Village Sauvignon Blanc Chardonnay passar utmärkt till mingel, smårätter, fisk och skaldjur. Det är en bra partner till sallader och vegetariska rätter. Tack vare den tåliga PET-flaskan fungerar det utmärkt att servera vinet utomhus, på balkongen, terrassen eller varför inte i picknickkorgen!

2011 lanserade vi Spring Wine & Spirits vårt första egna vinvarumärke. Idag är Spring Village ett av de bäst säljande varumärkena på den svenska marknaden. Flaskorna är gjorda i behändigt, klimatsmart PET-format.

Klicka här för att köpa/beställa