In English

Smirnoff Ice – Uppfriskande och innovativa smaker

Smirnoff Ice All

Smirnoff Ice är läskande vodkabaserade mixade drinkar med uppfriskande och innovativa smaker. Dryckerna lämpar sig väl för festliga tillfällen, i picknic-korgen och som törstsläckare till härliga middagar. Dryckerna finns tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment samt i utvalda butiker.

Klicka här för att beställa

Smirnoff Ice introducerades 1993 och har länge varit världsledande inom blanddrycker. De uppfriskande och innovativa smakerna har både definierat och utvecklat den populära dryckesgenren, framför allt sammankopplad med festliga tillfällen, events och musik, men även som törstsläckare till härliga middagar.

Original har en fruktig, söt smak med tydlig karaktär av gul citron.

Tropical har en mycket fruktig smak med liten sötma med inslag av mango, passionsfrukt och guava. En tropisk twist på originalet!

Blue har en fruktig smak med tydlig karaktär av gul citron.

Double Black är fruktig med mycket frisk smak med inslag av mango, ananas, citrusskal, kryddor och guarana.

Raspberry är fruktig med mycket frisk smak och liten sötma med stora inslag av nyplockade hallon.

Smirnoff Ice produceras av ikoniska Smirnoff Vodka, världens största vodkamärke. Företaget grundades omkring 1860 av Pjotr Arsenjevitj Smirnov. Han intresserade sig för att utveckla nya metoder att förfina destilleringen och rena vodkan. För att undgå den stundande ryska revolutionen flydde sonen Vladimir till USA där han senare etablerade familjeföretaget. Efter förbudstiden växte marknaden och Smirnoff blev den största vodkan i USA och senare nummer ett i världen.

Idag ägs varumärket Smirnoff av den brittiska koncernen Diageo och finns representerat i över 130 länder.