In English
Smirnoff Ice Tropical 2
  • Art.nr: 82430
  • Volym: 275 ml
  • Pris: 22,90 kr
  • Alk.halt: 4 %

Smirnoff Ice Tropical

Smirnoff Ice Tropical är en läskande vodkabaserad mixad drink med frisk smak av tropisk frukt. Den är gjord med sodavatten, Smirnoff No.21 Premium Vodka samt smakämnen av mango, guava och passionsfrukt. Drycken lämpar sig väl för festliga tillfällen, i picknic-korgen och som törstsläckare till grillmiddagen. Drycken finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment samt i utvalda butiker.

Passar till

Dish icon

Aperitif

Dish icon

Buffé

Smirnoff Ice Tropical – med frisk smak av tropisk frukt

Smirnoff Ice introducerades 1993 och har länge varit världsledande inom blanddrycker. De uppfriskande och innovativa smakerna har både definierat och utvecklat den populära dryckesgenren, framför allt sammankopplad med festliga tillfällen, events och musik, men även som törstsläckare till grillmiddagen.

Smirnoff Ice Tropical har en mycket fruktig smak med liten sötma med inslag av mango, passionsfrukt och guava. En tropisk twist på originalet!

Smirnoff Ice produceras av ikoniska Smirnoff Vodka, världens största vodkamärke. Företaget grundades omkring 1860 av Pjotr Arsenjevitj Smirnov. Han intresserade sig för att utveckla nya metoder att förfina destilleringen och rena vodkan. För att undgå den stundande ryska revolutionen flydde sonen Vladimir till USA där han senare etablerade familjeföretaget. Efter förbudstiden växte marknaden och Smirnoff blev den största vodkan i USA och senare nummer ett i världen.

Idag ägs varumärket Smirnoff av den brittiska koncernen Diageo och finns representerat i över 130 länder.