In English
Smirnoff Ice Raspberry 2
  • Art.nr: 52935
  • Volym: 275 ml
  • Pris: 22,90 kr
  • Alk.halt: 4 %

Smirnoff Ice Raspberry

Smirnoff Ice Raspberry är en läskande vodkabaserad mixad drink med frisk smak av nyplockade hallon. Den är gjord med sodavatten, Smirnoff No.21 Premium Vodka samt smakämnen med tydlig karaktär av hallon och med inslag av vanilj. Drycken lämpar sig väl för festliga tillfällen, i picknic-korgen och som törstsläckare till härliga middagar. Drycken finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment samt i utvalda butiker.

Passar till

Dish icon

Aperitif

Dish icon

Buffé

Smirnoff Ice Raspberry – med frisk smak av nyplockade hallon

Smirnoff Ice introducerades 1993 och har länge varit världsledande inom blanddrycker. De uppfriskande och innovativa smakerna har både definierat och utvecklat den populära dryckesgenren, framför allt sammankopplad med festliga tillfällen, events och musik, men även som törstsläckare till grillmiddagen.

Smirnoff Ice Raspberry har en mycket frisk smak och liten sötma med stora inslag av nyplockade hallon. En extra somrig twist på originalet!

Smirnoff Ice produceras av ikoniska Smirnoff Vodka, världens största vodkamärke. Företaget grundades omkring 1860 av Pjotr Arsenjevitj Smirnov. Han intresserade sig för att utveckla nya metoder att förfina destilleringen och rena vodkan. För att undgå den stundande ryska revolutionen flydde sonen Vladimir till USA där han senare etablerade familjeföretaget. Efter förbudstiden växte marknaden och Smirnoff blev den största vodkan i USA och senare nummer ett i världen.

Idag ägs varumärket Smirnoff av den brittiska koncernen Diageo och finns representerat i över 130 länder.