In English

Guldmedaljören Dark Horse Zinfandel

Prisvinnande Zinfandel

Prisvinnande Zinfandel från Dark Horse har sedan starten 2010 haft visionen att leverera viner som överträffar förväntningar kring kvalitet, design och pris. I ”stallet” hittar vi en kraftfull och prisvinande Zinfandel med generösa toner av mörk frukt, läder och kryddor med en lång och balanserad eftersmak. Vinet finns tillgängligt i 220 butiker över hela Sverige eller att beställa online.

Alk.halt: 14,5% vol. | Art.nr: 4645 | Volym: 750 ml | Pris 111 kr

Klicka här för att Köpa/Beställa

Det amerikanska vinvarumärket Dark Horse har gjort sig kända för sina prisvinnande viner med jämn och hög kvalitet. Vinmakarteamet skapar viner med stor passion och nyfikenhet som tilltalar den moderna vinkonsumenten.

Prisvinnande Zinfandel kan stoltsera med den senaste medaljskörden:

GOLD – BERLIN WINE TROPHY 2022
GOLD- MUNDUS VINI 2022
GOLD 95 PTS – IWSC 2022
GOLD – AWC VIENNA 2022

I doftpaletten samsas generösa toner av mogna körsbär med behagliga toner av cederträ, vanilj och kakao. Smaken är medelfyllig, generös och frisk av körsbär och mörka plommon. Vinet har en torr, smakrik fruktig stil med bra tanninstruktur som avslutas med peppriga toner och varm kryddighet.

Dark Horse Zinfandel passar att servera till såväl rött kött och kryddiga korvar som smakrik fläskfilégryta med vitlök och örter. Den passar även fint till hårdostar som Parmesan och Pecorino.