In English

Våra Omtyckta fjärilsviner får ny design och fräschör

Den populära vinserien Spring Village byter utseende och får justerad logotyp. Vinflaskornas karakteristiska fjärilar finns kvar men är nu i uppdaterad och vackert tecknad version. Den nya designen släpps i samband med ny och fräsch årgång. Det vita vinet har även fått en ny och friskare blend, med mindre sötma. Flaskorna är gjorda i behändigt, klimatsmart PET-format.

Klicka här för att beställa

Spring Village är på många sätt det perfekta husvinet. Det riktar sig till den som vill ha ett gott och användbart vin, utan att behöva läsa in sig på vin eller vad det passar till för mat. Vinerna passar till fredagstacon, smakrika vegetariska rätter eller till plock och snacks.

Spring Village-vinerna finns på Systembolaget, som både rött, vitt och rosé. Alla säljs som PET-flaskor och finns som 75 cl flaska och liten piccolo på 187 ml. Flaskorna kan pantas i handelns vanliga retursystem och därför är ett mycket klimatsmartare val än jämförbar glasflaska. Rosévinet säljs dessutom i en praktisk magnumflaska på 1,5 liter.

Serien fått nya kläder med underbara fjärilar som man blir glad av att titta på och eftersom många efterfrågar mindre sötma i vin har vi passat på att ändra den vita blenden en aning.

Klicka här för att beställa