In English

Nyhet! – NU lanserar vi Barefoot Wine Seltzer Strawberry Guava i Sverige!

Fenomenet Hard Seltzer har tagit världen med storm och nu kommer äntligen Wine Seltzer till Sverige. Fördelarna kring den nya dryckestrenden är flera: Wine Seltzer har en låg alkoholhalt på 4 %, är glutenfri och innehåller endast 70 kcal per 250 ml. Det gör Barefoot Wine Seltzer till ett friskt och fräscht alternativ till öl och cider.
Alk.halt: 4,0% vol. | Art.nr: 50585 | Volym: 250 ml | Pris 19,90 kr + 1 kr pant.

Klicka här för att beställa

Wine Seltzer är en blanddryck med vin som bas. Producenten Barefoot ligger som vanligt i framkant när det gäller innovation och viner som vågar utmana. De var en av första vinproducenterna som introducerade trenden med vin på burk till svenskarna.

Barefoot Wine Seltzer Strawberry & Guava är smidig att ta med på picknicken eller utflykten då den är lätt att packa ned, bära och återvinna. Det mindre formatet är även passande för den som endast vill avnjuta ett glas eller två. Utöver detta finns även miljöfördelar: den väger lite och tar lite plats, vilket minskar mängden utsläpp vid transport.

Barefoot Wine Seltzer Strawberry & Guava har en frisk och bärig doft av jordgubbar och exotisk guava. Smaken är torr och frisk med mjuka toner av jordgubbar och exotisk frukt. Perfekt som fördrink till vårens kommande utomhusaktiviteter i solen.

Klicka här för att beställa