In English

Pulled Duck Med Ceasarsallad På Surbrödsbaguette

Vintips: Dark Horse Buttery Chardonnay

Pulled Duck Med Ceasarsallad På Surbrödsbaguette

Ingredienser
  • 3 st stekt anklår eller grillade kycklingklubbor
  • 2 st huvuden av romansallad

Snabb Caesardressing

  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 dl rysk yoghurt eller crème fraiche
  • 2 finhackade sardeller
  • 1 dl riven parmesan
Gör Så Här

Plocka köttet på kycklingklubborna rent från ben och skinn.

Skölj romansalladen, torka väl, bryt den grovt med händerna och lägg ner i en bunke.

Blanda ingredienserna till dressingen i en stor bunke. Vänd salladen i dressingen och tillsätt kycklingen.

Blanda om och smaka av med salt och peppar från kvarn.

Servera på nybakad baguette i uppskurna jämnstora bitar.

Servera gärna med potatischips.