In English

Harveys Bristol Cream

Spanien

Harveys Bristol Cream

Spanien

0 CL

Harveys Bristol Cream är smakrik med mjuka toner, vilket ger en långvarig finish. Ett komplett, balanserat och överraskande smakspektra av vin från Jerez. Den är bäst att servera kyld vid 12 ° C i ett vinglas eller blandad med is och en skiva apelsin.

Art.Nr

Alkoholhalt

0 %

Producent

Harveys

Region

Andalusien

Art.Nr

Alkoholhalt

0 %

Region

Andalusien

Producent

Harveys

Fyllighet

Sötma

Fruktsyra

RESTAURANGSORTIMENT

Gör som hundratals andra restaurangkunder och lägg din order via Spendrups E-handelsportal.
Till E-handeln

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss

Spara i lista Ta bort ur lista File icon

Passar Till

Ost, desserter och matlagning.

Ost

Ost

Smak

Harveys Bristol Cream är smakrik med mjuka toner, vilket ger en långvarig finish. Ett komplett, balanserat och överraskande smakspektra av vin från Jerez. Den är bäst att servera kyld vid 12 ° C i ett vinglas eller blandad med is och en skiva apelsin.

Doft

Nyanserad doft med inslag av torkade äpplen, russin, valnötter, knäck och apelsinskal.

Kuriosa

Harveys grundades i Bristol år 1796 av handelsmannen William Perry. Under 1800-talet blev Harveys en av de största importörerna av sherry från Bay of Cadiz till Bristol. Harveys Bristol Cream, skapad 1882 av John Harvey II och hans bror Edward, är resultatet av ett noggrant urval av över 30 blandningar av Fino, Oloroso, Amontillado och Pedro Ximenez druva. De får åldras i amerikanska ekfat genom att använda det traditionella systemet med soleras och criaderas och har blivit en global ikon för sherry.

Druvor

Pedro Ximénez 100%

Fatkaraktär

Ingen Ekkaraktär

Tillverkning

Åldras i amerikanska ekfat genom att använda det traditionella systemet med soleras och criaderas.

Lanseringsår

2018

Inspiration Dryckeslära
Dryckeslära