In English

Nashville Stories Prosecco – Jill Johnsons Egna Bubbel

Nu släpps countryartisten Jill Johnsons ekologiska prosecco, som uppföljare och systervin till hennes röda vin Nashville Stories från USA. Prosecco kommer från Italien men vinstilen har blivit så populär att den idag exporteras till stora delar av världen, inte minst till USA. Idén till vinet uppkom just där, när Jill ville fira med sina nära och kära i staden Nashville. Nashville Stories Prosecco passar perfekt som aperitif men även till småplock och lättare medelhavsmat.

Nashvilleprosecco Lang

Jill Johnson har blivit känd för sin kärlek till musiken men har även utvecklat ett allt större intresse för mat och dryck. Efter succén med hennes första röda vin Nashville Stories kommer nu ekologiska Nashville Stories Prosecco. Idén till vinet växte fram under Jills många resor till USA, då det funnits tillfällen att träffa musiker och andra vänner utanför studion över ett glas bubbel och en bit mat. För att fira framgångar, att nya albumet blivit klart eller bara att några dagars välförtjänt semester väntar.

Prosecco kommer från Italien, men vinstilen har blivit så populär att det idag exporteras till stora delar av världen, inte minst till USA. Jills ekologiska bubbel passar perfekt som aperitif och till lättare medelhavsmat, som även är temat för Jills andra kokbok.

Nashville Stories Prosecco Brut

Smakbeskrivning: Nashville Stories Prosecco Brut har en fräsch och fruktig doft av gröna äpplen, päron och mandelmassa. Smaken är torr, frisk och balanserad med inslag av äpplen, päron, citrus och ett fruktigt och fräscht avslut. Passar som aperitif och sällskapsdryck samt till lättare rätter på fisk, skaldjur eller grönsaker. Perfekt till buffé och småplock. 

Finns i Systembolagets beställningssortiment på art.nr 75708-01

Liknande innehåll Se fler nyheter
Se fler nyheter